Alleen maar jij #goodread


Alleen maar jij, Mia Sheridan

'Alleen maar jij' van Mia Sheridan is geen zoetsappig liefdesverhaaltje. Het is het verhaal van een jonge vrouw die weliswaar beschadigd is, maar niet geknakt. Wanneer hoofdpersoon Ellie de mooie Gabriel ontmoet, wordt ze verliefd op hem. Maar ze vindt dat ze eerst zichzelf moet vinden, voor ze een liefdesrelatie met hem kan aangaan. 'Alleen maar jij', ja, maar dat kan niet zonder 'ik'.

Wat ik vind van Alleen maar jij:

Prachtig geschreven boek van Mia Sheridan, waarbij de personages goed zijn uitgewerkt en je als lezer een goed beeld kunt vormen van de hoofdpersonen. Het verhaal is afwisselend geschreven vanuit het oogpunt van Ellie en Gabriël, waardoor je als lezer meegevoerd wordt het in verhaal en niet meer wil stoppen met lezen. Alleen maar jij is geen luchtig liefdesverhaal, het is zoveel meer dan dat. Liefde kan pas bloeien als degene die liefheeft dat doet..

Je kunt Alleen maar jij ook lenen bij de nieuwe bibliotheek >>

"Hoi! Mijn naam is Miriam Mikkers en ik ben werkzaam bij de nieuwe bibliotheek als leesconsulent en webredacteur voor jonginalmere.nl. Ik ben een echte READ-er, je ziet mij altijd rondlopen met een boek of ze zwerven door mijn hele huis heen. Young adult, new adult en thrillers zijn mijn favorieten; naast lezen hou ik van series, films kijken en pak ik hier en daar een concert."

 

Auteur:  Mia Sheridan
Genre: New Adult

Uitgegeven: 14 augustus 2018
Uitgeverij:  Zomer&Keuning (Z&K)

 


1 comment


  • gvcygojpby

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Leave a comment