Allesbehalve oké #goodread


Allesbehalve oké, Laura Steven

Izzy O'Neill hier! Straatarme wees, ambitieuze cabaretier en Ongelooflijke Slet, als je de roddelsites tenminste mag geloven...

Izzy had nooit verwacht dat ze op haar achttiende het slachtoffer zou zijn van een internationaal online-schandaal. Maar als expliciete foto's van haar met de zoon van een politicus online komen te staan, laten treiteraars niets van haar heel. Gewapend met een enorme bak nacho's en haar beste vriend Ajita als steun en toeverlaat, probeert ze het van zich af te lachen. Maar als de dagelijkse slutshaming verergert, leert ze snel dat de wereld tienermeiden niet oké behandelt. Allesbehalve oké zelfs.

Wat ik vind van Allesbehalve oké:

Allesbehalve oké vertelt het een verhaal over een seksschandaal en geeft in dit MeToo-tjdperk een duidelijke hint. Het is een grappig maar toch serieus verhaal waarin Izzy je meeneemt in haar leven. Humor is het enige wat Izzy sterk houdt en haar het schandaal doet vergeten. Maar is dat wel zo makkelijk?

Een must-read voor jongeren omdat het verhaal ontzettend makkelijk wegleest maar ook door de nodige boodschappen die in het verhaal zijn verwerkt.

Je kunt Alles behalve oké ook lenen bij de nieuwe bibliotheek >>

"Hoi! Mijn naam is Miriam Mikkers en ik ben werkzaam bij de nieuwe bibliotheek als leesconsulent en webredacteur voor jonginalmere.nl. Ik ben een echte READ-er, je ziet mij altijd rondlopen met een boek of ze zwerven door mijn hele huis heen. Young adult, new adult en thrillers zijn mijn favorieten; naast lezen hou ik van series, films kijken en pak ik hier en daar een concert." 

Genre: Young Adult
Uitgegeven: 3 april 2018
Uitgeverij: Karakters Uitgevers


Leave a comment