De verborgen geschiedenis van ons #goodread


De verborgen geschiedenis van ons, Jessi Kirby

Na een verkeersongeluk waarbij ze bijna is verdronken, komt Olivia bij in het ziekenhuis. Ze kan zich niets van de gebeurtenissen herinneren. Aanvankelijk denkt ze dat het komt doordat ze een week in coma heeft gelegen, maar dan blijkt dat ze meer tijd 'kwijt' is: ze herinnert zich niets meer van de afgelopen vier jaar. Zelfs de jongen die beweert haar vriendje te zijn is een vreemde voor haar...

Iedereen blijft haar maar vertellen wie ze is, waar ze van houdt en waar ze een hekel aan heeft, maar zelfs het feit dat ze vegetariër zou zijn, zegt haar niets. De enige van wie ze niets hoort is Walker, de jongen die haar leven heeft gered. Telkens wanneer ze hem probeert te bedanken, gaat hij haar uit de weg. Liv raakt er steeds meer van overtuigd dat er dingen voor haar worden verzwegen. Maar waarom?

 Wat ik vind van De verborgen geschiedenis van ons:

Het verhaal is eenvoudig geschreven en op momenten ook erg poëtisch. De kustplaats waar het verhaal zich afspeelt wordt beeldend geschetst. Maar het beeldende komt terug in het hele verhaal, wat voor veel sfeer en inleving zorgt. 'De verborgen geschiedenis van ons' is een verhaal om over na te denken. De hoofdpersoon gaat niet alleen op zoek naar haar verleden maar ook naar zichzelf.

Je kunt De verborgen geschiedenis van ons ook lenen bij de nieuwe bibliotheek >>

"Hoi! Mijn naam is Miriam Mikkers en ik ben werkzaam bij de nieuwe bibliotheek als leesconsulent en webredacteur voor jonginalmere.nl. Ik ben een echte READ-er, je ziet mij altijd rondlopen met een boek of ze zwerven door mijn hele huis heen. Young adult, new adult en thrillers zijn mijn favorieten; naast lezen hou ik van series, films kijken en pak ik hier en daar een concert." 

Auteur:  Jessi Kirby
Genre: Young Adult

Uitgegeven: 25 mei 2018
Uitgeverij: HarperCollins young adult

 


13 comments


 • VRFUaeGrmdtkYDbZ

  SRtQIONp


 • QpiuVedqEmfGU

  YnUMqtJobSdzis


 • SzvrJiLTj

  UEuMGowDZId


 • oBFOLNtHMR

  dSRucPWHlOoj


 • xmVWvSibIl

  qeLgjIOwnFz


Leave a comment