Elke dag maandag #GOODREAD


Ellison Sparks heeft de ergste maandag ooit. Ze krijgt een verkeersboete, staat vreselijk op de schoolfoto, verpest haar softbal-try outs en haar speech voor de klassen-vertegenwoordigersverkiezing en tot overmaat van ramp maakt haar rockster-vriendje Tristan het uit. Om niks!

Ellison is ervan overtuigd dat als ze deze maandag over zou kunnen doen, alles goed zal komen. Dus als ze de volgende ochtend wakker wordt en ontdekt dat het wéér maandag is, weet ze precies wat haar te doen staat: voor¬komen dat Tristan het uitmaakt. Maar hoe vaak ze de maandag ook over mag doen, het lijkt erop dat hij steeds hetzelfde eindigt... Lukt het Ellie om er een goede dag van te maken? Of blijft het voor altijd maandag?

 Wat ik vind van 'Elke dag maandag':

Elke dag maandag is een heerlijk feel-good roman die het verhaal vertelt van Ellie. Een tienermeisje die de nodige drama meemaakt op school. De onhandigheid, het beste willen doen en de totale verliefdheid, alles raast door Ellie heen. En dat maakt het verhaal goed, je herkent de onhandige situaties die iedereen wel een keer heeft meegemaakt.

En als je denkt dat het verhaal saai wordt, dan heb je het helemaal mis. De schrijfster weet het verhaal zo goed neer te zetten dat je elke keer nieuwsgierig wordt gemaakt naar de volgende maandag.

"Hoi! Mijn naam is Miriam Mikkers en ik ben werkzaam bij de nieuwe bibliotheek als leesconsulent en webredacteur voor jonginalmere.nl. Ik ben een echte READ-er, je ziet mij altijd rondlopen met een boek of ze zwerven door mijn hele huis heen. Young adult, new adult en thrillers zijn mijn favorieten; naast lezen hou ik van series, films kijken en pak ik hier en daar een concert." 

Genre: Young Adult
Uitgegeven: 15 augustus 2016
Uitgeverij: Blossom Books


Leave a comment