Mijn mooiste herinnering eindigt hier #goodread


Mijn mooiste herinnering eindigt hier, Eric Lindstrom

Een bipolaire stoornis maakt het leven er niet gemakkelijker op voor de 16-jarige Mel Hannigan. Uit zelfbescherming vertelt ze niemand over haar ziekte en houdt ze haar vrienden op veilige afstand. Dan kun je maar beter niet verliefd worden, natuurlijk.  Als dat toch gebeurt, en als haar voormalige beste vriendin haar dan ook nog eens confronteert met de waarheid over het einde van hun vriendschap, stort Mels wereld in. Uit angst afgewezen te worden begaat ze een enorme stommiteit. Maar zouden haar vrienden haar echt in de steek laten als ze wisten waar ze mee worstelt?

 Wat ik vind van Mijn mooiste herinnering eindigt hier:

Het boek begint bij hoofdstuk 0 waarin we lezen wat Mel’s laatste mooiste herinnering was. Door de intro zit je meteen in het verhaal. Eric Lindstrom houdt je het hele verhaal vast, je krijgt steeds een beetje informatie die weer andere vragen oproept. Toch vallen alle puzzelstukjes op zijn plek.

Het verhaal is humoristisch maar ook realistisch, straight to the point en ontzettend fijn geschreven. Eric Lindstrom heeft mooi verhaal neergezet en ik denk dat ieder tienermeisje zich ergens kan vinden in Mel Hannigan.

Je kunt Mijn mooiste herinnering eindigt hier ook lenen bij de nieuwe bibliotheek >> 

"Hoi! Mijn naam is Miriam Mikkers en ik ben werkzaam bij de nieuwe bibliotheek als leesconsulent en webredacteur voor jonginalmere.nl. Ik ben een echte READ-er, je ziet mij altijd rondlopen met een boek of ze zwerven door mijn hele huis heen. Young adult, new adult en thrillers zijn mijn favorieten; naast lezen hou ik van series, films kijken en pak ik hier en daar een concert." 

Genre: Young Adult
Uitgegeven: 20 september 2017
Uitgeverij: Gottmer


Leave a comment