Mijn versie van jou #goodread


Tanner Scott is drie jaar geleden met zijn familie verhuisd van Californië naar Provo in Utah vanwege het werk van zijn moeder. De meeste mensen in Provo zijn streng gelovig, dus in overleg met zijn familie komt de biseksuele Tanner niet openlijk voor zijn geaardheid uit. Als hij zijn diploma heeft, wil hij gaan studeren aan een universiteit buiten het religieuze Utah.

In zijn laatste semester komt hij met zijn beste vriendin Autumn in een speciale werkgroep van meneer Fujita, waarin alle leerlingen een boek moeten schrijven. Bij de eerste bijeenkomst wordt bekend dat de klas dit jaar ook advies krijgt van Sebastian Brother, die vorig jaar meedeed aan deze werkgroep en wiens boek binnenkort wordt uitgegeven. Sebastian is de zoon van bisschop en erg geliefd in Provo. Tanner heeft vier maanden om een boek te schrijven. Dat lijkt hem een makkie. Maar nog voor zijn eerste zin op papier staat, is hij stapelverliefd op Sebastian… 

 

Wat ik vind van 'Mijn versie van jou':

Schrijversduo Christina Lauren heeft een krachtig verhaal neergezet vol spanning en emotie. De karakterontwikkeling is prachtig en je leert de personages goed kennen, je zit helemaal in de leefwereld. Mijn versie van jou houdt je vast tot op het eind en weet je het hele verhaal te verassen. Het is een liefdesverhaal met een boodschap en het is bijna onmogelijk dat het verhaal van Tanner en Sebastian je niet raakt.

 

"Hoi! Mijn naam is Miriam Mikkers en ik ben werkzaam bij de nieuwe bibliotheek als leesconsulent en webredacteur voor jonginalmere.nl. Ik ben een echte READ-er, je ziet mij altijd rondlopen met een boek of ze zwerven door mijn hele huis heen. Young adult, new adult en thrillers zijn mijn favorieten; naast lezen hou ik van series, films kijken en pak ik hier en daar een concert."

 

Auteur:  Christina Lauren
Genre: Young Adult
Uitgegeven: 20 maart 2018
Uitgeverij: Q


Leave a comment