Misschien ooit #goodread


Misschien ooit, Colleen Hoover

Misschien ooit van Colleen Hoover neemt je mee in de onwaarschijnlijke liefde tussen een dove singer-songwriter en het meisje dat hem uit zijn writer's block helpt. Een heerlijk boek voor iedereen die houdt van een Amerikaanse setting, knetterende vonken en een achtergrond van songteksten en muziek. Dus kruip op de bank, druk op play, sla het boek open en beleef Misschien ooit.

Auteur Colleen Hoover bracht samen met Griffin Peterson een soundtrack uit met de nummers uit Misschien ooit, gratis te beluisteren op maybesomedaysoundtrack.com.

Wat ik vind van Misschien ooit:

Colleen Hoover staat bekend om verhalen waar je meteen in meegezogen word en niet meer wilt loslaten. Met Misschien ooit zet de schrijfster een verhaal neer met niet alledaagse onderwerpen, zoals doofheid. Ze maakt veel gebruik van sms-,chat- en mailverkeer, wat er zorgt dat de tempo er in blijft. 

Het toffe aan het boek is hoe muziek is verwerkt dit bijzondere liefdesverhaal. Er is een aparte playlist met alle liedjes die voorkomen in het verhaal. Je krijgt dus niet alleen de kans om de liedjes te lezen maar ook om te beluisteren. Misschien ooit is een meeslepend boek met humor en romantiek, wat je helemaal laat wegdromen.

Je kunt Misschien ooit ook lenen bij de nieuwe bibliotheek >>

"Hoi! Mijn naam is Miriam Mikkers en ik ben werkzaam bij de nieuwe bibliotheek als leesconsulent en webredacteur voor jonginalmere.nl. Ik ben een echte READ-er, je ziet mij altijd rondlopen met een boek of ze zwerven door mijn hele huis heen. Young adult, new adult en thrillers zijn mijn favorieten; naast lezen hou ik van series, films kijken en pak ik hier en daar een concert." 

Genre: New Adult
Uitgegeven: 2 februari 2016
Uitgeverij: Zomer&Keuning (Z&K)


Leave a comment