Stilte #GOODREAD


Stilte van Mia Sheridan vertelt het heftige verhaal van Bree, die om een traumatische ervaring te verwerken haar boeltje oppakt en naar een nieuwe stad verhuist. Bij het boodschappen doen loopt ze daar Archer tegen het lijf. Ze is meteen van hem onder de indruk, maar Archer is nogal zwijgzaam. Als in: hij praat helemaal niet. Al sinds zijn zevende niet. Kan haar liefde zijn stilte doorbreken? Stilte is een aangrijpende New Adult-roman en het indrukwekkende debuut van Mia Sheridan.

 Wat ik vind van 'Stilte':

…Letterlijk een boek die je in stilte achterlaat. Het verhaal van hoofdpersonen Bree en Archer grijpt je bij de keel. Mia Sheridan laat met het verhaal heel goed zien wat roddels met mensen kunnen doen en wanneer je niet geaccepteerd wordt. Ondanks dat het boek over iemand gaat die niet praat, is het heel fijn geschreven en lees je zo door het prachtige verhaal van Bree en Archer heen.

"Hoi! Mijn naam is Miriam Mikkers en ik ben werkzaam bij de nieuwe bibliotheek als leesconsulent en webredacteur voor jonginalmere.nl. Ik ben een echte READ-er, je ziet mij altijd rondlopen met een boek of ze zwerven door mijn hele huis heen. Young adult, new adult en thrillers zijn mijn favorieten; naast lezen hou ik van series, films kijken en pak ik hier en daar een concert." 

Genre: New adult
Uitgegeven: 1 augustus 2017
Uitgeverij: Zomer&Keuning (Z&K)


Leave a comment